Våra köp- och leveransvillkor

Vi följer förstås det som stipuleras i Konsumentköplagen och Lagen om distansavtal. Det innebär bl.a. att du har 14 dagars ångerrätt. Vid tvister (förhoppningsvis inte) följer vi helt Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Vi levererar till samtliga EU-länder men även till Norge, Schweiz och Storbritannien. Vill du beställa till andra länder utöver ovanstående, måste du först kontakta oss så att vi kan undersöka möjligheterna specifikt.

Samtliga priser är inklusive 25% svensk moms. Kund i icke EU-land: priset reduceras med svensk moms, men måste förtullas i enlighet med mottagarlandets regler.

Beställning/frakt/returer

När du genomfört din beställning får du ett bekräftelsemail från oss.

Vi sänder via Postnord och normalt skickar vi ut inom 2-4 arbetsdagar, sedan tillkommer Postnords leveranstid. När vi sänt varan meddelar vi dig via mail och du får ett spårningsnummer.

Vi sänder helt fraktfritt vid ordervärde från 600 kr. Vid värde upp till 599 kr lägger vi på 49 kr som fraktkostnad för svenska kunder och 99 kr för försändelser till kunder i utlandet.

Vill du returnera en vara vill vi att du alltid först meddelar oss detta och anledningen därtill.  Maila till welcome@mariamaruschka.com för att få ett klartecken. Därefter sänder vi dig en returfraktsedel.

Om du ångrar köpet står du själv för returfrakten. Är anledningen att du vill byta varan eller om det är en reklamation vi godkänt så står vi för kostnaden.

För alla returer gäller att varan får provas, men inte vara använd. Samtliga märketiketter ska finnas kvar. OBS, vi kan inte ta tillbaka ett plagg som luktar tobaksrök eller parfym. Notera också att våra produkter i huvudsak är av naturfibrer och att det kan finnas smärre variationer i tyg och garn (naturen är fantastisk, men inte masstillverkad i fabrik).

Beträffande outlösta paket

Normalt har du 14 dagar på dig att hämta ut paketet på ditt utlämningsställe. Om du inte löser ut det så får vi det i retur och då måste vi debitera dig med 200 kr för våra kostnader.

Betalsätt

För att erbjuda säkra transaktioner samarbetar vi med Klarna och Paypal, vilka båda har säkra rutiner och bra alternativ för olika betalningssätt du vill välja.

Du kan också välja att direktbetala med Swish.

[]